Szultán a konyhádban

2015.ápr.19.
Írta: Tímea Bokorovics komment

Házi készítésű eper puding

És akkor jöjjön a kegyelemdöfés a mai napra: laza levezetőnek egy kis házi készítésű eper puding. Amennyiben nem szeretnénk, hogy lelkiismeretfurdalásunk legyen miatta, a cukor teljes egészében eritritollal is helyettesíthető. Ez esetben nem írnék konkrét mennyiséget, kóstolgatva kell megítélni…

Tovább

Paradicsomos torta

Ha valaki nem ette degeszre magát a vöröslencse krémlevessel, amihez ne adj' Isten még evett egy kis meleg és ropogós kenyeret is, mindazoknak ajánlom ezt a receptet, mely a paradicsomos torta névre hallgat. Tortának ugyan nem annyira mondanám, inkább egy vastagtésztás pizza feeling-jéhez lehet…

Tovább

Vöröslencse krémleves

Mai levesajánlásomat szerintem mindenki ismeri, aki szereti a török ételeket, ugyanis ez a leves itthon is megtalálható a legtöbb török gyorsétterem kínálatában, Törökországban meg persze bárhol, fillérekért kapható. Az elkészítése pofonegyszerű, de a végeredmény egy isteni finom és nagyon laktató…

Tovább

Sajttortás töltött eper

A most következő receptet mindazoknak ajánlom, akik mindössze néhány összetevőből szeretnének valami különlegeset készíteni és/vagy vendégeket várnak. A sajttortás töltött eper ugyanis egy remek lehetőség vendégváró desszert gyanánt is. Az alábbi receptben olvasható instrukciókon felül javaslom,…

Tovább
süti beállítások módosítása