Szultán a konyhádban

2015.máj.16.
Írta: Tímea Bokorovics Szólj hozzá!

Olívás kenyér

A mai péksüti ajánlathoz kedves emlékeim fűződnek, ugyanis egy időben kollégáimmal szinte sportot űztünk az olívás kenyér fogyasztásából. Annyira szerettük, hogy ez időtájt volt, hogy minden nap ezt ettük reggelire - szinte szertartásosan - vajjal megkenve természetesen, miközben megvitattuk az…

Tovább

Hibiszkuszos serbet

A jó idő beköszöntével egyre aktuálisabbá válnak a legkülönfélébb frissítők, üdítők, limonádék. A keleties életérzés jegyében engedjétek meg, hogy most egy nagyon különlegeset ismertessek meg Veletek: a hibiszkuszos serbetet. Szükségesek ezúttal hozzá különleges…

Tovább

Adana kebab

Na ez az a kebab, amit soha nem tudok megunni. Minden alkalommal eszem ilyet, mikor Törökországban járok, szerintem isteni. Éppen ezért határoztam el, hogy ezt itthon is meg szeretném csinálni, bár nekem sajnos nincs lehetőségem faszénen sütni, mivel társasházban lakom és a szomszédaim nem biztos,…

Tovább
süti beállítások módosítása