Petrezselymes-bazsalikomos vöröskáposzta saláta

Mai ajánlatom egy isteni finom, kevés hozzávalóból elkészíthető, könnyű, színes nyári saláta, mely szintén a nagyon egyszerűen elkészíthető receptek közé tartozik. Ahogy a leírásban is láthatjátok, mindenféleképpen friss bazsalikomot és petrezselymet használjatok, ettől tényleg nem érdemes eltérni. Magában vagy húsos főételek mellé is remek választás.

Jó étvágyat!

voroskaposzta_salata_fileminimizer.jpg

Fotó: Bokorovics Zsolt

Malzemeler
Hozzávalók

1 kırmızı lahana
1 vöröskáposzta

2 orta boy kırmızı soğan
2 közepes méretű vöröshagyma

100 gr tane mısır
100 gr friss kukorica

Yarım demet taze fesleğen
Fél csokor friss bazsalikom

Yarım demet maydanoz
Fél csokor petrezselyem

1 limon
1 citrom

Zeytinyağı
Olivaolaj

Hazırlanışı
Elkészítése

Lahana, soğan, fesleğen ve maydanozu kıyın.
Vágja fel a káposztát, hagymát, bazsalikomot és a petrezselymet.

Mısırı ekleyip harmanlayın.
Adja hozzá a kukoricát és keverje össze.

Zeytinyağı, limon suyu ve tuzla tatlandırıp servis yapın.
Olivaolajjal, citromlével és sóval ízesítse, majd tálalja.

Afiyet olsun.
Jó étvágyat!

SZERETNÉK HÍRLEVELET KAPNI!

Email*
Név*