Petrezselymes-bazsalikomos vöröskáposzta saláta
Mai ajánlatom egy isteni finom, kevés hozzávalóból elkészíthető, könnyű, színes nyári saláta, mely szintén a nagyon egyszerűen elkészíthető receptek közé tartozik. Ahogy a leírásban is láthatjátok, mindenféleképpen friss bazsalikomot és petrezselymet használjatok, ettől tényleg nem érdemes eltérni. Magában vagy húsos főételek mellé is remek választás.
Jó étvágyat!
Fotó: Bokorovics Zsolt
Malzemeler
Hozzávalók
1 kırmızı lahana
1 vöröskáposzta
2 orta boy kırmızı soğan
2 közepes méretű vöröshagyma
100 gr tane mısır
100 gr friss kukorica
Yarım demet taze fesleğen
Fél csokor friss bazsalikom
Yarım demet maydanoz
Fél csokor petrezselyem
1 limon
1 citrom
Zeytinyağı
Olivaolaj
Hazırlanışı
Elkészítése
Lahana, soğan, fesleğen ve maydanozu kıyın.
Vágja fel a káposztát, hagymát, bazsalikomot és a petrezselymet.
Mısırı ekleyip harmanlayın.
Adja hozzá a kukoricát és keverje össze.
Zeytinyağı, limon suyu ve tuzla tatlandırıp servis yapın.
Olivaolajjal, citromlével és sóval ízesítse, majd tálalja.
Afiyet olsun.
Jó étvágyat!
SZERETNÉK HÍRLEVELET KAPNI!